Skip to main content
Pintamos Mucho

Carlos Spogo

Director

El meu nom és Carlos Spogo. Soc un artista i muralista català nascut l’any 1980. Vaig cursar la llicenciatura d’il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.

Després d’acabar la meva etapa acadèmica (2000) vaig continuar instruint-me de manera autodidacta fins a arribar a ser un dels membres creadors del col·lectiu artístic Barri Groc (2006-2011). Aquest pas em va permetre seguir unit a la cultura de la meva ciutat i descobrir el món de l’art urbà, el qual va marcar l’essència dels meus futurs treballs

Una vegada fora del col·lectiu vaig començar a desenvolupar el meu propi estil pintant en fàbriques i llocs abandonats, per a poc després començar a participar en festivals d’art urbà, tant nacionals com internacionals.

He col·laborat i organitzat exposicions individuals i col·lectives. Així mateix, he produït esdeveniments culturals i residències artístiques. Tot això compaginant el meu treball en l’espai públic amb els encàrrecs privats en el meu estudi.

L’any 2022 vaig començar “Pintamos Mucho”, on utilitzo els meus coneixements artístics per a imaginar i dirigir projectes socials que estableixen vincles comunitaris mitjançant l’art, potenciant la creativitat i la cooperació.


Equip

Fer Alcalá

Fer Alcalá

Fotografia i comunicació

Em dic Fer Alcalá i soc fotògraf especialitzat en art urbà. Vaig néixer a Avilés (Astúries), encara que fa 18 anys que em vaig traslladar a Barcelona, residint actualment a Badalona.

Amb la càmera deixo constància d’un registre gràfic sobre el street art, els artistes, el públic i la ciutat, aportant una mirada diferent, sensible i creativa que reflecteixi un coneixement i un respecte per la cultura de carrer.

Des de 2013 he col·laborat en projectes com a Difusor, B-Murals, Parees Fest, Avant Garde Tudela, Rebobinart, Street Art BCN, Murs de Bitàcola o Pintamos Mucho. També m’he encarregat de plasmar altres treballs per a l’artista Jorge Rodríguez Gerada, Arcadi Poch, Jiser Reflexions Mediterranies, Raposu Roxu o per a l’Ajuntament de Badalona.

He publicat en les versions impreses de diversos mitjans generalistes nacionals, així com en diferents revistes o llibres especialitzats d’àmbit internacional, a més d’en la major part dels mitjans en línia especialitzats del planeta, havent contribuït amb alguna de les meves fotos al primer episodi del programa ‘Retrats’ de Betevé o a la sèrie documental ‘La pell dels murs’ de TV3.

Finalment, a vegades combino el meu treball com a fotògraf amb labors de premsa i comunicació per a diversos dels projectes esmentats amb anterioritat.

Laura Colomé

Laura Colomé

Fotografía, vídeo i comunicació

Em dic Laura Colomé. Vaig néixer a Badalona i soc Tècnica en imatge (fotografia, cinema i vídeo) i Llicenciada en art dramàtic. Amb la fotografia he trobat la millor manera d’expressar-me, captant amb la cambra la bellesa que resideix en cada lloc i cada instant.

A Barcelona vaig ser directora de projectes i cap de comunicació en l’Estudi de Creativitat i d’Invenció Stereonoise, dirigit per Per Torres on vaig aprendre sobre comunicació i màrqueting creatiu. A Berlín vaig participar en la fundació de Lakino, Festival de Cinema Llatinoamericà a Berlín, encarregant-me de la seva producció i comunicació. Vaig ser professora en un curs de llenguatge audiovisual per a periodistes a l’Equador i tutora d’un taller de cinema documental a Colòmbia.

Fotògrafa i videógrafa freelance des de 2006, he col·laborat amb els festivals d’art urbà Equilibri, en Port Maldonado (el Perú) i 23700 a Linares, a més de documentar el treball d’artistes com Vermibus a Berlín o de Carlos Spogo a Barcelona. Soc fotògrafa del projecte Arnau Gallery de Streetart BCN i he editat el vídeo del procés creatiu de l’escenografia de l’òpera del Liceu “La Gata perduda”.

Combino la meva labor amb treballs de premsa, comunicació i màrqueting en línia, participant en campanyes per a DPM Europa, B-Murals i Pintamos Mucho.

El meu treball ha estat reconegut amb el primer premi del International Urban Photo Contest i ha estat exposat en diverses ciutats com Barcelona, Linares i Berlín.