Skip to main content

Tallers artístics per a gent gran

Els tallers artístics per a persones grans que impartim en Pintamos Mucho estan dirigits a residències per a gent gran, centres de dia, centres de majors, centres cívics, associacions, ajuntaments, fundacions i a qualsevol col·lectiu o institució que vulgui potenciar el desenvolupament creatiu dels seus participants.

Quina és l’edat recomanada per a participar

Les activitats es realitzen per a gent gran a partir dels 60 anys. En funció de la naturalesa del taller es poden agrupar participants de totes les edats.

No es requereixen coneixements previs

Les nostres activitats estan dirigides a persones grans. En el cas que alguna persona necessiti alguna atenció especial, adaptarem el taller a les necessitats de la persona participant amb l’ajuda i assessorament del personal del centre.

Per a garantir l’atenció més individualitzada possible en les nostres activitats, recomanem que els grups no excedeixin de 10 persones. En el cas de grups més extensos, aconsellem l’acompanyament per part del personal de centre.

Com es desenvolupa el taller artístic

Les activitats que realitzem són originals per a cada nou taller, en elles practiquem i experimentem amb diferents tècniques artístiques (dibuix, il·lustració, disseny gràfic, lettering, collage, pintura acrílica, aquarel·la, pintura mural, esprai, stencil…) que ens permetin conèixer noves formes d’expressió mitjançant l’art i la creativitat.

Com motivem als participants

En els tallers de Pintamos Mucho posem l’èmfasi en l’experimentació, estimulant la imaginació a través de nous reptes creatius i la utilització de diferents eines. Deixant a un costat els judicis de valor, imprimim un enfocament lúdic a l’activitat a través de la diversió, l’aprenentatge de noves tècniques, fomentant el treball en equip.

Per què recomanem aquesta activitat

El fet diferencial de les activitats de Pintamos Mucho consisteix en que els seus participants experimenten el procés creatiu d’una obra d’art urbà dirigida per Carlos Spogo.

En què es beneficien els participants

Són activitats divertides que estimulen la imaginació i la creativitat, on els participants aprenen noves tècniques artístiques i es fomenta la companyonia i el treball en equip.

Més beneficis derivats de les nostres activitats

Potència l’habilitat mental
Millora el funcionament cognitiu i la memòria
Millora de la coordinació i de la motricitat fina
Potència l’ús i desenvolupament dels sentits
Activa el pensament crític
Millora l’atenció i la concentració
Millora la capacitat de comunicació
Genera una millor relació amb les seves emocions i/o sentiments
Augmenta l’autoestima i la seguretat en la presa de decisions
Disminueix l’ansietat i aixequen l’ànim
Infon l’alegria i el sentit de l’humor
Redueix l’avorriment
Ajuda a enfortir relacions i vincles socials

Què recomanem tenir en compte per a contractar els nostres serveis

 • Agendes i disponibilitat
 • Durada de l’activitat
 • Nombre de participants
 • Informació sobre les capacitats motrius dels participants
 • Espai on realitzar l’activitat
 • Pressupost
 • Personal de suport del centre
 • Infraestructures adequades a l’edat dels participants
 • Suport material i tecnològic
 • Lloc per a guardar els materials
 • Permisos dels familiars
 • Autorització de drets d’imatge i de reproducció

Ens agradaria molt treballar amb tu

Explica’ns quina és la teva idea!

preguntes freqüents

Et deixem aquí unes preguntes i respostes per a resoldre els dubtes que puguis tenir sobre aquesta activitat
Per què creus que puc necessitar contractar aquest servei?

Oferim una experiència diferent que complementa l’oferta d’activitats del vostre centre o institució, gràcies a la nostra dilatada trajectòria artística i professional.

En quants dies es pot fer un taller com aquest? Què és el recomanat?

Un taller artístic per a persones grans es pot realitzar en una jornada o adaptar-se a projectes més llargs depenent de cada cas concret.

Una vegada que rebem les vostres necessitats us recomanarem el temps més òptim per a realitzar el projecte.

Què cal tenir en compte a l’hora de triar un espai?

Quan realitzem una activitat necessitem informació sobre si l’espai on es desenvolupa és exterior, interior, públic o privat, tenint en compte factors com ara: grandària, ubicació, accessibilitat per a les persones majors, salubritat i bon estat de conservació.

Es pot fer en espais tancats com a l’aire lliure?

Els tallers per a persones majors estan pensats per a fer-se tant en espais tancats com a l’aire lliure, independentment que unes certes activitats preparatòries puguin realitzar-se en espais interiors. D’altra banda, aquests tallers també es poden realitzar en espais tancats dins de cada centre.

Quan és convenient fer el taller? Hi ha una temporada més adequada? Quins horaris? Quins dies?

Fem tallers durant tot l’any, sempre tenint en compte les condicions meteorològiques del moment. Les nostres activitats poden desenvolupar-se qualsevol dia de la setmana i en els horaris que s’acordin amb l’entitat, segons la nostra disponibilitat.

Quina experiència has tingut recentment amb aquestes activitats?

En l’últim any hem col·laborat amb entitats i institucions públiques i privades de molt variada índole, interaccionant amb un perfil de persones molt diferents, fent que cada experiència sigui única i enriquidora.

Com és la recepció de les institucions? i dels participants?

Des de Pintamos Mucho estem molt contents amb l’acolliment que ha tingut el projecte i la resposta positiva que hem rebut per part de les entitats i dels participants en els nostres tallers.

És accessible econòmicament?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem un pressupost adaptat a les vostres necessitats i sense compromís.

Cal signar un contracte?

Per a reservar una data d’execució del projecte i la compra dels materials per a realitzar l’activitat es requereix l’acceptació d’un pressupost i les seves condicions. Aquesta acceptació té validesa contractual.

T’interessa aquesta activitat?

Envia’ns els detalls del lloc i la data on vols realitzar aquesta activitat.