Skip to main content

Vols pintar mucho?

Els projectes artístics participatius que organitzem a Pintamos Mucho estan dirigits a ajuntaments, associacions, comunitats veïnals, fundacions, festivals, esdeveniments, escoles, instituts, empreses i qualsevol col·lectiu o institució que vulgui generar un procés artístic, potenciant el desenvolupament creatiu dels seus participants.

PREGUNTES FREQÜENTS

Et deixem aquí unes preguntes i respostes per resoldre els dubtes que puguis tenir sobre aquesta activitat:
Quina és l’edat recomanada per participar-hi?
Les activitats es fan per a persones de qualsevol edat. En funció de la naturalesa del taller, es poden agrupar participants de diferents edats.
Es requereixen coneixements previs?

Les nostres activitats es poden adaptar a les necessitats de les persones participants, sempre comptant amb l’ajuda i l’assessorament del personal especialitzat del centre.

Per garantir l’atenció més individualitzada possible a les nostres activitats, recomanem que els grups no excedeixin de 8 persones. En cas de grups més extensos, aconsellem l’acompanyament per part del personal de centre.

Com es desenvolupen les activitats creatives?

Les activitats que fem són originals per a cada nou taller. Hi practiquem i experimentem amb diferents tècniques artístiques (dibuix, il·lustració, disseny gràfic, lettering, collage, pintura acrílica, aquarel·la, pintura mural, esprai, stencil…) que ens permetin conèixer noves formes d’expressió mitjançant l’art i la creativitat.

Com motivem els participants?

Als tallers de Pintamos Mucho posem l’èmfasi en l’experimentació, estimulant la imaginació a través de nous reptes creatius i la utilització de diferents eines. Deixant de banda els judicis de valor, imprimim un enfocament lúdic a l’activitat a través de la diversió, l’aprenentatge de noves tècniques, fomentant el treball en equip.

Per què recomanem les nostres activitats?
El fet diferencial de les activitats de Pintamos Mucho consisteix que els participants experimenten el procés creatiu d’una obra d’art urbà dirigida per Carlos Spogo.
En què es beneficien els participants?
Són activitats divertides que estimulen la imaginació i la creativitat, on els participants aprenen noves tècniques artístiques i es fomenta la companyonia i el treball en equip.
Per què creus que puc necessitar contractar aquest servei?
Oferim una experiència diferent que complementa l´oferta d´activitats del vostre centre o institució, gràcies a la nostra dilatada trajectòria artística i professional.
Quants dies es pot fer un taller com aquest? Què és el recomanat?

Un taller de pintura mural es pot fer en una jornada o adaptar-se a projectes més llargs depenent de cada cas concret.

Un cop rebem les vostres necessitats us recomanarem el temps més òptim per realitzar el projecte.

Què cal tenir en compte a l’hora d’escollir un espai?

Quan fem una activitat necessitem informació sobre si l’espai on es desenvolupa és exterior, interior, públic o privat, tenint en compte factors com: mida, ubicació, accessibilitat, salubritat i bon estat de conservació.

Es pot fer a espais tancats com a l’aire lliure?

Aquests tallers estan pensats per fer-se tant en espais tancats com a l’aire lliure, independentment que certes activitats preparatòries es puguin fer en espais interiors. D’altra banda, aquests tallers també es poden fer en espais tancats dins de cada centre.

Quan és convenient fer el taller? Hi ha una temporada més adequada? Quins horaris? Quins dies?

Fem tallers durant tot l´any, sempre tenint en compte les condicions meteorològiques del moment. Les nostres activitats es poden desenvolupar qualsevol dia de la setmana i en els horaris que s’acordin amb l’entitat segons la nostra disponibilitat.

Quina experiència has tingut recentment amb aquestes activitats?

El darrer any hem col·laborat amb entitats i institucions públiques i privades de molt variada índole, interaccionant amb un perfil de persones molt diferents, fent que cada experiència sigui única i enriquidora.

Com és la recepció de les institucions? i dels participants?

Des de Pintamos Mucho estem molt contents amb l’acolliment que ha tingut el projecte i la resposta positiva que hem rebut per part de les entitats i dels participants als nostres tallers.

És accessible econòmicament?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem un pressupost adaptat a les vostres necessitats i sense cap compromís.

Cal signar un contracte?

Per reservar una data d’execució del projecte i la compra dels materials per realitzar lactivitat es requereix l’acceptació d’un pressupost i les seves condicions. Aquesta acceptació té una validesa contractual.

T’INTERESSA AQUESTA ACTIVITAT?

Envia’ns els detalls del lloc i la data on vols realitzar aquesta activitat.

    Tria les activitats del teu interès


    També pots escriure’ns a info[@]pintamosmucho.es